Poznaj nowe sposoby przygotowywania różnorodnych posiłków o bogatym smaku i konsystencji: karmel do lodów, idealne sosy do mięs oraz wyrafinowane sauté do gulaszu… możliwości są nieograniczone. Poznaj wszystkie tryby urządzenia Thermomix® TM6.
Wolno gotowany wywar wołowy na mięsie i kościach (z osłoną noża miksującego)
3 godz. 50 min
Koncentrat bulionu z wolno gotowanej wołowiny i zrumienionych warzyw
3 godz.
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt waniliowy
12 godz. 20 min
Jogurt kokosowy (wegański)
12 godz. 25 min
Twaróg
15 godz. 20 min
Płynny karmel
35 min
Wolno gotowana francuska zupa cebulowa (z osłoną noża miksującego)
5 godz. 30 min
Bułeczki z solą gruboziarnistą
4 godz. 30 min
Pasta z pieczarek i słonecznika
30 min
Sałatka z kaszą orkiszową w stylu greckim
45 min
Sałatka z krewetek i chrupiących warzyw
45 min
Sałatka z kaszą jęczmienną i dressingiem jogurtowym
40 min
Sałatka z kaczką (sous-vide, z osłoną noża miksującego) i sosem borówkowym
1 godz. 35 min
Cykoria zapiekana w cieście francuskim
1 godz. 5 min
Wołowina (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z frytkami z batatów i sosem majonezowym
1 godz. 30 min
Filety z indyka (sous-vide, z osłoną noża miksującego) w cytrusowej marynacie
3 godz. 30 min
Wolno gotowana wołowina z pieczarkami (z osłoną noża miksującego)
5 godz. 20 min
Gulasz z łopatki wołowej i kopytka na parze
1 godz. 30 min
Bułeczki bao z duszonym boczkiem i sałatką z czerwonej kapusty i orzeszków (Gua Bao)
1 godz. 20 min
Wolno gotowane żeberka w sosie barbecue (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 25 min
Wolno gotowany gulasz cielęcy z warzywami (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 45 min
Wolno gotowana zupa gulaszowa z cielęciny (z osłoną noża miksującego)
6 godz. 30 min
Zupa pieczarkowa i danie na Varomie
45 min
Indyk w musztardowym sosie śmietanowym z kluskami
45 min
Wolno gotowany kurczak w cytrynowym sosie śmietanowym (z osłoną noża miksującego)
1 godz. 50 min
Wolno gotowane klopsiki drobiowe ze smażonymi ziemniakami w sosie (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 10 min
Kurczak w ziołach prowansalskich z ryżem i brzoskwiniami
1 godz.
Makaron z krewetkami i szpinakiem
50 min
Dorsz (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z purée ziemniaczanym
1 godz. 50 min
Ryby z ryżem z warzywami
50 min
Potrawka warzywna z ryżem
30 min
Szafranowe risotto ze szparagami
35 min
Warzywny stir-fry z curry
1 godz.
Burgery z buraka
3 godz. 25 min
Kawowy sos karmelowy
45 min
Ciasto z kawałkami czekolady
1 godz.
Millefeuille z kremem waniliowym
5 godz.
Karmelowe toffi z migdałami i solą
1 godz. 45 min
Banany w karmelu z przyprawami korzennymi
1 godz. 50 min
Pływające wyspy truskawkowe z sosem waniliowym z miętą
25 min
Lody marmurkowe
11 godz. 30 min
Cynamonowe ślimaczki z pomarańczowym curdem i bezą
4 godz. 30 min
Pączki (bomby) z kremem waniliowym w karmelowej skorupce
5 godz. 30 min