Urządzenia i Akcesoria
Wolno gotowana francuska zupa cebulowa (z osłoną noża miksującego)
Składniki
Rozdrabnianie sera
-
200 g sera ementaler pokrojonego na kawałki
Bulion mięsno-warzywny
-
500 g kości wołowych, pokrojonych na kawałki500 g giczy wołowej, z kością pokrojonej na kawałki
-
100 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
100 g korzenia selera pokrojonego na kawałki
-
100 g pora pokrojonego na kawałki
-
15 g ziół, świeżych np. natki pietruszki, oregano lub rozmarynu
-
10 ziaren pieprzu czarnego
-
2 goździki
-
1500 - 1600 g wody
Zupa
-
50 g masła pokrojonego na kawałki
-
500 g czerwonej cebuli, pokrojonej w 1 cm plastry500 g cebuli pokrojonej w 1 cm plastry
-
2 łyżeczki soli
-
12 kromek bagietki
-
1000 g wody do Mycia Wstępnego
-
50 g octu do Mycia Wstępnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bao Burger z bananiną hoisin i piklowanymi ogórkami z mango
1 godz. 35 min
Piersi z kaczki (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z kiszoną czerwoną kapustą i purée z selera
1 godz. 35 min
Szybka zupa „serowo”-cebulowa w proszku
10 min
Tacos z trzema nadzieniami (z kurczaka, z krewetek i wegańskie z czerwonej fasoli) i sosem tahini
1 godz.
Wytrawny sos zabaglione z czosnkiem niedźwiedzim
10 min
Tajwańska szarpana suszona wieprzowina
1 godz. 40 min
Zupa krem z groszku z kalmarami i pomidorkami koktajlowymi
50 min
Filety z pstrąga (sous-vide, z osłoną noża miksującego), pieczone warzywa i purée fasolowe
1 godz. 30 min
Wolno gotowany bulion cielęcy i ravioli z dynią (z osłoną noża miksującego)
8 godz. 50 min
Miniquiche'e z konfitowaną kaczką (z osłoną noża miksującego)
5 godz.
Fajitas z szarpaną wołowiną (z osłoną noża miksującego)
3 godz.
Zupa cebulowa
1 godz.