Urządzenia i Akcesoria
Filety z indyka (sous-vide, z osłoną noża miksującego) w cytrusowej marynacie
Składniki
-
1 cytryna ekologiczna
-
1 pomarańcza ekologiczna
-
400 g filetów z piersi indyka, bez skóry i kości (2 szt.)
-
40 g oliwy z oliwek
-
10 g soli gruboziarnistej
-
1 gałązka rozmarynu, świeżego tylko liście
-
1 gałązka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
1400 - 1500 g wody (patrz wskazówka)
-
30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pierś z indyka z sosem żurawinowym
13sa 20 dk
Wolno gotowany gulasz cielęcy
2sa 10 dk
Filet z białej ryby (sous-vide) z pieczonymi warzywami (z osłoną noża miksującego)
1sa 30 dk
Cielęcina (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z chipsami z jabłek i ziemniaków
5sa 10 dk
Roladki z kurczaka (sous-vide) z sosem paprykowym (z osłoną noża miksującego)
2sa 10 dk
Piersi z indyka (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z ratatouille i ziemniakami
1sa
Wolno gotowana wołowina w sosie whisky z ziemniakami (z osłoną noża miksującego)
2sa 50 dk
Wołowina po burgundzku z kopytkami dyniowymi (z osłoną noża miksującego)
8sa 20 dk
Dorsz (sous-vide, z osłoną noża miksującego), risotto z burakiem i trawą cytrynową
2sa 10 dk
Ziołowy filet z indyka z marchewką i fasolką oraz purée z ziemniaków i batatów
50 dk
Wołowina po burgundzku; Ciasto cytrynowe z syropem cytrynowym
2sa 20 dk
Pierś z kaczki w sosie morelowym
1sa 10 dk