
Urządzenia i Akcesoria
Filety z indyka (sous-vide, z osłoną noża miksującego) w cytrusowej marynacie
Składniki
-
cytryna ekologiczna1
-
pomarańcza ekologiczna1
-
filetów z piersi indyka, bez skóry i kości (2 szt.)400 g
-
oliwy z oliwek40 g
-
soli gruboziarnistej10 g
-
rozmarynu, świeżego tylko liście1 gałązka
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście1 gałązka
-
wody (patrz wskazówka)1400 - 1500 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego30 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Wolno gotowany kurczak w cytrynowym sosie śmietanowym (z osłoną noża miksującego)
1 godz. 50 min
Policzki wołowe z purée z selera i warzywami w kremowym sosie
7 godz. 30 min
Nadziewany kurczak na Varomie
1 godz. 45 min
Kurczak w sosie paprykowym z ryżem; Twarożek z morelami
1 godz.
Pierś z indyka z sosem żurawinowym
13 godz. 20 min
Wolno gotowana wołowina z pieczarkami (z osłoną noża miksującego)
5 godz. 20 min
Piersi z kaczki w sosie pomarańczowo-imbirowym z purée ziemniaczanym i fasolką szparagową
1 godz.
Roladki z piersi indyka
2 godz. 30 min
Wołowina po burgundzku z kopytkami dyniowymi (z osłoną noża miksującego)
8 godz. 20 min
Cielęcina (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z chipsami z jabłek i ziemniaków
5 godz. 10 min
Polędwica wołowa z warzywami
50 min
Wolno gotowana wołowina w sosie whisky z ziemniakami (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 50 min