
Urządzenia i Akcesoria
Jogurt kokosowy (wegański)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
8 porcji
Składniki
-
mleczka kokosowego400 g
-
cukru (opcjonalnie)30 g
-
agaru1 płaska łyżeczka
-
napoju kokosowego (patrz wskazówka)400 g
-
żywych kultur bakterii jogurtowych ilość zgodnie z informacjami na opakowaniu1 opakowanie
-
wody250 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego30 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
152.5 kcal /
638.5 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
8.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Sód
14.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Krem kokosowy z gorzką czekoladą (à la Bounty®)
50 min
Jogurt z mleka koziego
13 godz. 15 min
Jogurt sojowy (wegański)
12 godz. 15 min
Jogurt z orzechów nerkowca z wanilią (wegański)
16 godz.
Wegański burger bezglutenowy z portobello
1 godz.
Wegańskie ciastka korzenne
1 godz.
Lody z solonym karmelem
14 godz.
Gofry jaglane z konfiturą z żurawiny i kozim serem
1 godz. 35 min
Ciasto limonkowe z awokado (bez cukru)
2 godz. 30 min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 godz. 30 min
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
30 min
Bezglutenowy chleb tostowy
15 godz.