Gdy robi się chłodniej, nie ma nic lepszego niż ciepłe dania, wprowadzające w dobry nastrój. Odkryj przepisy na szybkie dania główne, zdrowe i sycące zupy oraz posiłki, które przygotujesz z wyprzedzeniem.
Kiedy nadchodzi pracowity tydzień, przygotuj z wyprzedzeniem przepyszne dania. Zupy, gulasze, zapiekanki i lasagne to popularne potrawy, które można zamrozić i odgrzać w razie potrzeby. Ugotowane potrawy można zamrozić na 1–2 miesiące. Użyj trybu Wolnego Gotowania, aby przygotować ulubione jesienne posiłki, którymi będziesz się delektować w ciągu tygodnia.
Kalafior, brokuły, pietruszka, szpinak, słodkie ziemniaki, kapusta i dynia to tylko niektóre z bogatych w wartości odżywcze jesiennych warzyw. Połącz te sezonowe warzywa z fasolą, soczewicą, komosą ryżową lub kaszą jaglaną, aby uzyskać pełnowartościowy i smaczny posiłek.