
Urządzenia i Akcesoria
Zupa serowo-kalafiorowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porcji
Składniki
-
sera cheddar pokrojonego na kawałki120 g
-
cebuli przekrojonej na pół200 g
-
ząbek czosnku1
-
oliwy z oliwek20 g
-
różyczek kalafiora750 g
-
wody600 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
soli¾ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
liść laurowy, suszony1
-
mleka100 g
-
szczypiorek, świeży posiekany, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
171 kcal /
716 kJ
Białko
9.9 g
Tłuszcz
11.1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SYCĄCE ZUPY
10 Przepisów
Polska
Polska