
Urządzenia i Akcesoria
Wolno gotowane pulpety w sosie pomidorowym (z osłoną noża miksującego)
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki60 g
-
mięsa wołowego, mielonego300 g
-
mięsa wieprzowego, mielonego300 g
-
oregano, suszonego1 łyżeczka
-
soli1 ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
ząbki czosnku przekrojone na pół3
-
oliwy z oliwek20 g
-
cebuli pokrojonej w ósemki200 g
-
czerwonego wina50 g
-
krojonych pomidorów, z puszki800 g
-
koncentratu pomidorowego50 g
-
cukru5 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Gulasz wołowy (z osłoną noża miksującego), „ryż” kalafiorowy; Bezglutenowe ciasto cytrynowe
1 godz. 45 min
Pulpety w sosie pomidorowym z purée ziemniaczanym (z osłoną noża miksującego)
1 godz. 20 min
Roladki z kurczaka (sous-vide) z sosem paprykowym (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 10 min
Zupa pieczarkowa i danie na Varomie
45 min
Pulpety wieprzowe w sosie porowym (z osłoną noża miksującego)
1 godz. 30 min
Podudzia z kurczaka w sosie puttanesca (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 30 min
Wolno gotowane udka z kurczaka w sosie paprykowym z ryżem (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 45 min
Wolno gotowane klopsiki drobiowe ze smażonymi ziemniakami w sosie (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 10 min
Boeuf Stroganow
1 godz.
Sos pieczeniowy
55 min
Rosół (z osłoną noża miksującego)
4 godz.
Gulasz
45 min