Kolekcja z przepisami z newslettera Thermomix® to propozycje na dania sezonowe, zgodne z najnowszymi trendami kulinarnymi. W kolejnych miesiącach kolekcja zostanie uzupełniona o nowe publikowane w newsletterze przepisy.
Zupa z makaronem i pulpetami z indyka
40 min
Gorąca biała czekolada z matcha
15 min
Ciastka klocki
1 godz. 40 min
Pasta z kaszy jaglanej i suszonych pomidorów
30 min
Kakaowy koktajl z nasionami konopi
10 min
Dynia faszerowana komosą ryżową (quinoa)
1 godz.
Ciasto jubileuszowe
2 godz. 30 min
Placki pomidorowe po grecku i sałatka z rumienioną ciecierzycą
50 min
Pizzerinki z rumienionymi pieczarkami, serem tylżyckim i szynką
1 godz. 55 min
Sałatka z zielonych pomidorów (TM5)
50 godz.
Sałatka z zielonych pomidorów (TM6)
50 godz.
Ogórki po azjatycku (TM5)
1 godz. 30 min
Ogórki po azjatycku (TM6)
1 godz. 30 min
Grillowany łosoś z łódeczkami ziemniaczanymi
1 godz. 10 min
Lody waniliowe z oliwą, solą i czerwonym pieprzem
12 godz.
Lemoniada brzoskwiniowa
5 min
Gofry z kawą zbożową i truskawkami
35 min
Mini serniczki z kawą zbożową
30 min
Baskijski sernik pistacjowy
9 godz.
Ciasto arbuz
6 godz.
Bułki maślane z ziarnami
2 godz.
Kanapki z siekanymi składnikami
2 godz. 15 min
Deska ubijanego sera camembert lub brie
45 min
Mazurek cytrynowy
2 godz.
Jajka faszerowane à la caprese
35 min
Pełnoziarnisty wieniec wielkanocny z jajkami i łososiem
1 godz. 45 min
Kurczak w cieście francuskim
45 min
Sernik z białą czekoladą i polewą pistacjową
11 godz. 30 min
Bezalkoholowe mojito z marakują
10 min