
Urządzenia i Akcesoria
Reniferki z pomarańczowego brownie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
8 kawałków
Składniki
Pomarańczowe brownie
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki250 g
-
masła pokrojonego na kawałki220 g
-
cukru350 g
-
mąki pszennej130 g
-
jajek6
-
czarnego kakao, naturalnego, niesłodzonego20 g
-
soli1 szczypta
-
skórka otarta z pomarańczy bez białych błonek (albedo)
-
ekstraktu pomarańczowego, naturalnego1 łyżeczka
Reniferki
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki90 g
-
oleju15 g
-
draże czekoladowe białe i czerwone
-
biszkoptów małych8
-
precelków, solonych16
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
688.4 kcal /
2880.4 kJ
Białko
10.1 g
Tłuszcz
40.1 g
Węglowodany
74.9 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Sód
231.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NEWSLETTER 2024
33 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bomby czekoladowe
1 godz.
Deser z ciasteczkami korzennymi
2 godz. 15 min
Zupa krem z pomidorów z burratą (low carb)
20 min
Mini serniczki Czarny Las (bez pieczenia)
4 godz.
Jogurtowe galaretki wielkanocne
6 godz. 30 min
Lizaki z suszonymi truskawkami
40 min
Waniliowe ciasto ze spiralizowanymi jabłkami (TM6)
1 godz. 20 min
Smażone jabłka z budyniowym kremem waniliowym (TM6)
35 min
Daktylowo-orzechowe kulki mocy
20 min
Tort bezowy z kremem z kawą zbożową
12 godz. 5 min
Cytrynowe cake pops
4 godz. 30 min
Płynące ciasto czekoladowe (lava cake)
40 min