Kurczak to uniwersalne, chude mięso. Niezależnie od tego, czy wybierzesz kurczaka w całości, powoli pieczonego na uroczysty niedzielny obiad, delikatne nadziewane piersi, pikantne i chrupiące skrzydełka, soczyste udka czy pełen smaku rosół — z Cookidoo® bez trudu wzbogacisz swój jadłospis.
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
Kokosowe curry z kurczakiem i ryżem
Gnocchi w sosie szpinakowym z kurczakiem
Maślany kurczak ze śmietaną (butter chicken)
Kotlety pożarskie
Kurczak z warzywnym ryżem
Złoty ryż z indykiem i warzywami
Kurczak garam masala
Kofty z kurczaka i letnia sałatka z dressingiem cytrynowym
Grillowane szaszłyki z udek kurczaka (Yakitori)
Potrawka z kurczaka (Étouffée)