Kurczak to uniwersalne, chude mięso. Niezależnie od tego, czy wybierzesz kurczaka w całości, powoli pieczonego na uroczysty niedzielny obiad, delikatne nadziewane piersi, pikantne i chrupiące skrzydełka, soczyste udka czy pełen smaku rosół — z Cookidoo® bez trudu wzbogacisz swój jadłospis.
Gyros z kurczaka z sosem tzatziki
Kurczak pod pierzynką z marchewki i pora; Młode ziemniaki; Surówka z kalarepy i rzodkiewki
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
Meksykański bowl z szarpanym kurczakiem
Cordon bleu z kurczaka
Kokosowe curry z kurczakiem i ryżem
Maślany kurczak ze śmietaną (butter chicken)
Gnocchi w sosie szpinakowym z kurczakiem
Bułeczki na parze z szarpanym kurczakiem i salsą z awokado
Tantanmen Ramen
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
Pikantne curry z kurczaka, bakłażana i ciecierzycy