Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

4.7 31 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
300 g

Składniki

  • oleju
    10 g
    10 g oliwy z oliwek
  • surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 1 cm kostkę
    50 g
  • mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g
    250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 652 kcal / 2729 kJ
Białko 63 g
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 1050 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...