Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
TM6

Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

4.8 (30 ocen)

Składniki

  • 10 g oleju
    lub 10 g oliwy z oliwek
  • 50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego w 1 cm kostkę
  • 250 g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    lub 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Wartości odżywcze
na 1 porcja
Kalorie
2729 kJ / 652 kcal
Białko
63 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
44 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Błonnik
0 g
Sód
1050 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy