
Urządzenia i Akcesoria
Cordon bleu z kurczaka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 sztuki
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
filetów z piersi kurczaka, bez skóry pokrojonych na 3 cm kawałki600 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
szynki gotowanej4 plastry
-
sera żółtego4 plastry
-
jajko roztrzepane, od panierowania
-
bułka tarta do panierowania
-
olej do smażenia
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
265.6 kcal /
1111.4 kJ
Białko
42.1 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
1.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
715.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

OBIADY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pieczone polędwiczki wieprzowe z ziemniakami i sosem
40 min
Kurczaki z Kentucky
2 godz. 40 min
Zapiekanka z kalafiorowymi klopsikami i kiełbasą drobiową
1 godz. 20 min
Kurczak w cieście francuskim
45 min
Kotlety po kijowsku z masłem ziołowo-czosnkowym (de volaille)
45 min
Serowe „udka” z kurczaka z dipem majonezowym
1 godz. 30 min
Pieczone kieszonki z kurczaka z frytkami
50 min
Udka kurczaka w kremowym sosie ze szpinakiem
1 godz. 10 min
Pulpety w sosie carbonara z ziemniakami
1 godz.
Gyros z kurczaka z sosem tzatziki
30 min
Gyros z sosem paprykowym i pieczonymi ziemniakami
30 min
Zapiekane naleśniki z kurczakiem
1 godz. 25 min