
Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje
Składniki
-
oleju20 g
-
ząbek czosnku1
-
mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym250 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
240.7 kcal /
1006.8 kJ
Białko
24.1 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
0.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
120.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min