SOSY I KREMY

22 Przepisy/-ów

Przepisy z funkcją gotowania z ustawieniami, dzięki którym osiągniesz idealne rezultaty przygotowując sosy i kremy. Klasyczne, wytrawne sosy i słodkie kremy oraz desery.

Beszamel – 600 ml

Beszamel – 600 ml

5.0

15min

Beszamel – 1100 ml

Beszamel – 1100 ml

4.2

15min

Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 600 ml

Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 600 ml

3.5

15min

Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 1100 ml

Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 1100 ml

3.8

15min

Sos soubise

Sos soubise

4.9

30min

Kremowy sos grzybowy na winie

Kremowy sos grzybowy na winie

4.1

30min

Sos holenderski – 250 ml

Sos holenderski – 250 ml

3.9

15min

Sos holenderski – 500 ml

Sos holenderski – 500 ml

4.0

15min

Paprykowy sos holenderski

Paprykowy sos holenderski

3.2

15min

Sos béarnaise

Sos béarnaise

5.0

20min

Sos choron

Sos choron

5.0

20min

Krem budyniowy (crème pâtissiére)

Krem budyniowy (crème pâtissiére)

4.9

15min

Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)

Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)

4.5

15min

Gęsty budyń – 600 g

Gęsty budyń – 600 g

4.7

15min

Gęsty budyń – 1100 g

Gęsty budyń – 1100 g

4.5

15min

Płynny budyń – 650 ml

Płynny budyń – 650 ml

5.0

15min

Płynny budyń – 1200 ml

Płynny budyń – 1200 ml

4.0

15min

Pomarańczowe zabajone

Pomarańczowe zabajone

4.8

15min

Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g

Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g

4.7

20min

Krem cytrynowy (lemon curd) – 1300 g

Krem cytrynowy (lemon curd) – 1300 g

3.8

20min

Krem z owoców leśnych (berry curd) – 350 g

Krem z owoców leśnych (berry curd) – 350 g

4.6

20min

Krem z owoców leśnych (berry curd) – 700 g

Krem z owoców leśnych (berry curd) – 700 g

4.5

20min