SOSY I KREMY

22 Przepisy

Przepisy z funkcją gotowania z ustawieniami, dzięki którym osiągniesz idealne rezultaty przygotowując sosy i kremy. Klasyczne, wytrawne sosy i słodkie kremy oraz desery.

Beszamel – 600 ml

Beszamel – 600 ml

15 min

Beszamel – 1100 ml

Beszamel – 1100 ml

15 min

Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 600 ml

Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 600 ml

15 min

Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 1100 ml

Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 1100 ml

15 min

Sos soubise

Sos soubise

30 min

Kremowy sos grzybowy na winie

Kremowy sos grzybowy na winie

30 min

Sos holenderski – 250 ml

Sos holenderski – 250 ml

15 min

Sos holenderski – 500 ml

Sos holenderski – 500 ml

15 min

Paprykowy sos holenderski

Paprykowy sos holenderski

15 min

Sos béarnaise

Sos béarnaise

20 min

Sos choron

Sos choron

20 min

Krem budyniowy (crème pâtissiére)

Krem budyniowy (crème pâtissiére)

15 min

Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)

Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)

15 min

Gęsty budyń – 600 g

Gęsty budyń – 600 g

15 min

Gęsty budyń – 1100 g

Gęsty budyń – 1100 g

15 min

Płynny budyń – 650 ml

Płynny budyń – 650 ml

15 min

Płynny budyń – 1200 ml

Płynny budyń – 1200 ml

15 min

Pomarańczowe zabajone

Pomarańczowe zabajone

15 min

Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g

Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g

20 min

Krem cytrynowy (lemon curd) – 1300 g

Krem cytrynowy (lemon curd) – 1300 g

20 min

Krem z owoców leśnych (berry curd) – 350 g

Krem z owoców leśnych (berry curd) – 350 g

20 min

Krem z owoców leśnych (berry curd) – 700 g

Krem z owoców leśnych (berry curd) – 700 g

20 min