
Urządzenia i Akcesoria
Gęsty budyń – 600 g
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
5 porcji
Składniki
-
mleka500 g
-
jajka3
-
cukru50 - 100 g
-
skrobi ziemniaczanej45 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
231 kcal /
969 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
98 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Kisiel cytrynowy
10 min
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25 min
Budyń bez laktozy
20 min
Płynny budyń – 1200 ml
15 min
Gęsty budyń – 1100 g
15 min
Płynny budyń – 650 ml
15 min
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15 min
Kasza manna
15 min
Karmelowy budyń
1 godz.
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 min
Budyń czekoladowy
10 min
Deser z kaszy manny
20 min