
Urządzenia i Akcesoria
Paprykowy sos holenderski
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej pokrojonej na kawałki100 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego20 g
-
wody10 g
-
sosu Tabasco® (opcjonalnie)2 krople
-
masła pokrojonego na kawałki130 g
-
papryki wędzonej, mielonej1 łyżeczka
-
żółtka4
-
soli½ - 1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
474 kcal /
1986.9 kJ
Białko
7.1 g
Tłuszcz
49.4 g
Węglowodany
1.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
23.4 g
Sód
461.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I KREMY
22 Przepisy
Polska
Polska