Urządzenia i Akcesoria
Płynny budyń – 1200 ml
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1200 g
Składniki
-
1000 g mleka
-
4 jajka
-
60 - 100 g cukru
-
20 g skrobi kukurydzianej20 g skrobi ziemniaczanej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
80.8 mg
Białko
4 g
Kalorie
536.7 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY I KREMY
22 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gęsty budyń – 1100 g
15 min
Płynny budyń – 650 ml
15 min
Gęsty budyń – 600 g
15 min
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 min
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15 min
Karmelowy budyń
1 godz.
Krówki toffi
2 godz.
Sos karmelowy
1 godz. 30 min
Pitny jogurt stracciatella w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Orzechy włoskie w karmelu
1 godz. 30 min
Kakao do picia
10 min
Budyń czekoladowy
10 min