
Urządzenia i Akcesoria
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
mleczka kokosowego400 g
-
żółtka4
-
kakao naturalnego, niesłodzonego1 łyżka
-
cukru50 g
-
skrobi kukurydzianej10 - 15 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
505.5 kcal /
2116.5 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
30.8 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
65 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I KREMY
22 Przepisy
Polska
Polska