![Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy) Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/365ba806-58a2-4120-8893-754a2c17f17d/Derivates/67a7c6d2-8e49-4fc2-9012-188bbc8c3cfc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g mleczka kokosowego
- 4 żółtka
- 1 łyżka kakao naturalnego, niesłodzonego
- 50 g cukru
- 10 - 15 g skrobi kukurydzianej
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2116.5 kJ / 505.5 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 65 mg