Urządzenia i Akcesoria
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
400 g mleczka kokosowego
-
4 żółtka
-
1 łyżka kakao naturalnego, niesłodzonego
-
50 g cukru
-
10 - 15 g skrobi kukurydzianej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
65 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
2116.5 kJ /
505.5 kcal
Tłuszcz
30.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY I KREMY
22 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Budyń z syropem klonowym
20 min
Budyń bez laktozy
20 min
Płynny budyń – 1200 ml
15 min
Gęsty budyń – 1100 g
15 min
Płynny budyń – 650 ml
15 min
Gęsty budyń – 600 g
15 min
Lody z pasty z fasoli adzuki (anko)
10 godz. 10 min
Zdrowy kisiel śliwkowy
10 min
Krem kokosowy z gorzką czekoladą (à la Bounty®)
50 min
Kuloodporna kawa
10 min
Kisiel cytrynowy
10 min
Budyń czekoladowy
10 min