Własnoręcznie przygotowany tort, który uświetni każdą wyjątkową uroczystość – z urządzeniem Thermomix® to proste! Druga odsłona kolekcji zawiera aż 19 przepisów na biszkopty, kremy, masy maślane i inne dodatki, a także 5 propozycji tortów z wykorzystaniem powyższych przepisów.
Biszkopt kakaowy z olejem
4 godz.
Biszkopt genueński z masłem
4 godz.
Biszkopt pistacjowy
4 godz.
Biszkopt cytrynowy
4 godz.
Biszkopt szpinakowy
4 godz. 15 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Krem Oreo® do tortów
14 godz.
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Krem limonkowy do tortów
55 min
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
45 min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 godz.
Frużelina malinowa
10 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Żelka mango do tortów
3 godz. 25 min
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10 min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 godz.
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72 godz.
Tort pistacjowy z frużeliną malinową
72 godz.
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 godz.
Tort szpinakowy z kremem limonkowym i żelką truskawkową
48 godz.