
Urządzenia i Akcesoria
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
16 porcji
Składniki
-
3 łyżeczki żelatyny w proszku
-
5 łyżek wody
-
450 g czarnych porzeczek, świeżych
-
120 g cukru
-
gorąca woda do rozpuszczenia żelatyny
-
250 g śmietany, 36% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
102.1 kcal /
427.2 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
5.9 g
Węglowodany
12.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Sód
7.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska