Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
350
g truskawek, świeżych
lub 350 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych - 30 g cukru
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 10 g żelatyny w proszku
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 69 kJ / 16.5 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 1.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 Min
Żelka mango do tortów
3h 25min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 Std. 10 Min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 Std.
Krem Oreo® do tortów
14 Std.
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 Min
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 godz.
Krem malinowy
30 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2h 25 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Tort z kremem Oreo® i czekoladowym dripem
14 Std.
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 Std. 10 Min