Urządzenia i Akcesoria
Biszkopt kakaowy z olejem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
20 porcji
Składniki
-
190 g mąki pszennej
-
50 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia
-
1 szczypta soli
-
8 jajek
-
200 g cukru
-
2 łyżeczki cukru wanilinowego1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
60 g oleju
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
53.5 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
559.6 kJ /
133.8 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
19.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Żelka mango do tortów
3 Std. 25 Min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 Std. 10 Min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 Std.
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10 Min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 Min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 Min
Biszkopt czekoladowy
4 Std.
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 Std.
Biszkopt kakaowy
4 Std.
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72 Std.
Żelka truskawkowa do tortów
3 Std. 45 Min
Wilgotny biszkopt z olejem
4 Std.