
Urządzenia i Akcesoria
Biszkopt szpinakowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
16 porcji
Składniki
-
150 g liści szpinaku baby, świeżych
-
8 jajko
-
30 g oleju
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
170 g cukru
-
1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
260 g mąki pszennej
-
2 ½ łyżeczki proszku do pieczenia
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
154.5 kcal /
646.3 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
24.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
98.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Biszkopt cytrynowy
4hod.
Wilgotny biszkopt z olejem
4hod.
Krem Oreo® do tortów
14hod.
Krem limonkowy do tortów
55min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7hod.
Tort szpinakowy z kremem limonkowym i żelką truskawkową
48hod.
Biszkopt genueński z masłem
4hod.
Biszkopt kakaowy z olejem
4hod.
Rolada leśny mech z kremem cytrynowym
5hod.
Żelka truskawkowa do tortów
3hod. 45min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10min