Biszkopt szpinakowy

Biszkopt szpinakowy

4.7 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
16 porcji

Składniki

  • 150 g liści szpinaku baby, świeżych
  • 8 jajko
  • 30 g oleju
  • 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 170 g cukru
  • 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • 260 g mąki pszennej
  • 2 ½ łyżeczki proszku do pieczenia

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 98.7 mg
Białko 5 g
Kalorie 646.3 kJ / 154.5 kcal
Tłuszcz 4.4 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 24.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...