Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g malin, świeżych
lub 250 g malin, mrożonych (patrz wskazówka) - 30 - 40 g cukru
- 1 łyżeczka żelatyny w proszku
- 1 łyżeczka skrobi ziemniaczanej
- 3 łyżki zimnej wody
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 59.3 kJ / 14.2 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 0.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krem limonkowy do tortów
55min
Żelka mango do tortów
3h 25 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Tort pistacjowy z frużeliną malinową
72 Std.
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72 Std.
Krem pistacjowy do tortów
6h 15 min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 godz.
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45 min
Krem Oreo® do tortów
14 Std.
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.