Krem à la Kinder Bueno® do tortów

Krem à la Kinder Bueno® do tortów

4.0 109 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
16 porcji

Składniki

Baza do kremu
  • 150 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 300 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 80 g kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówki)
  • 40 g masła orzechowego (patrz wskazówka)
Ubijanie kremu
  • 250 g sera mascarpone mocno schłodzonego, podzielonego na kawałki
  • 1 opakowanie fixu do bitej śmietany

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 74 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 879.8 kJ / 210.3 kcal
Tłuszcz 17.8 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Węglowodany 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...