Urządzenia i Akcesoria
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
20 porcji
Składniki
-
250 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
600 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, w tym 400 g mocno schłodzonej, prosto z lodówki
-
3 łyżeczki żelatyny w proszku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
23.3 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
719.8 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem Oreo® do tortów
14h
Krem limonkowy do tortów
55min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min
Żelka mango do tortów
3h 25min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Tort z kremem Oreo® i czekoladowym dripem
14h
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72h
Tort pistacjowy z frużeliną malinową
72h
Frużelina malinowa
10min
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72h