Mus z białej czekolady do tortów i deserów

Mus z białej czekolady do tortów i deserów

4.4 46 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
20 porcji

Składniki

  • 250 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 600 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, w tym 400 g mocno schłodzonej, prosto z lodówki
  • 3 łyżeczki żelatyny w proszku

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 23.3 mg
Białko 1.7 g
Kalorie 719.8 kJ / 172 kcal
Tłuszcz 15.1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 9.3 g
Węglowodany 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...