
Urządzenia i Akcesoria
Biszkopt pistacjowy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
20 porcji
Składniki
-
orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych (patrz wskazówka)100 g
-
masła pokrojonego na kawałki60 g
-
wrzącej wody60 g
-
soli2 szczypty
-
jajek8
-
cukru200 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
mąki pszennej230 g
-
proszku do pieczenia1 ½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
91.6 kcal /
383.4 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
10.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
28 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Tort pistacjowy z frużeliną malinową
72 godz.
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 godz.
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40 min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10 min
Biszkopt szpinakowy
4 godz. 15 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72 godz.
Biszkopt kakaowy z olejem
4 godz.
Biszkopt kakaowy
4 godz.