Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
TM6 TM5

Krem à la Ferrero Rocher® do tortów

4.9 (47 ocen)

Składniki

  • 80 g orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)
  • 100 g mlecznej czekolady, pokrojonej na kawałki
  • 50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao, pokrojonej na kawałki
  • 450 g sera mascarpone, schłodzonego, podzielonego na kawałki
  • 220 g kremu orzechowo-czekoladowego, w temp. pokojowej (patrz wskazówka)

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
850.5 kJ / 203.3 kcal
Białko
3.1 g
Węglowodany
12.6 g
Tłuszcz
15.9 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Błonnik
1.4 g
Sód
91.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy