Krem à la Ferrero Rocher® do tortów

Krem à la Ferrero Rocher® do tortów

4.7 83 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
20 porcji

Składniki

  • 80 g orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)
  • 100 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
  • 450 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
  • 220 g kremu orzechowo-czekoladowego w temp. pokojowej (patrz wskazówka)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 91.1 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 850.5 kJ / 203.3 kcal
Tłuszcz 15.9 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Węglowodany 12.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...