Urządzenia i Akcesoria
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
20 porcji
Składniki
-
80 g orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)
-
100 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
-
450 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
-
220 g kremu orzechowo-czekoladowego w temp. pokojowej (patrz wskazówka)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
91.1 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
850.5 kJ /
203.3 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem Oreo® do tortów
14 godz.
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
45 min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 godz.
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 godz.
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72 godz.
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min
Biszkopt kakaowy z olejem
4 godz.