Urządzenia i Akcesoria
Krem Oreo® do tortów
Przygotowanie 1 godz. 20 min
Czas całkowity 14 godz.
12 porcji
Składniki
-
5 ciastek Oreo®
-
300 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
-
250 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
-
20 g cukru pudru
-
1 opakowanie fixu do bitej śmietany (opcjonalnie)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
122.6 mg
Białko
2 g
Kalorie
785.6 kJ /
187.8 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Biszkopt kakaowy z olejem
4h
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1h
Krem pistacjowy do tortów
6h 15min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Krem malinowy
30min
Frużelina malinowa
10min