Żelka mango do tortów

Żelka mango do tortów

4.8 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
20 porcji

Składniki

  • mango, bardzo dojrzałego pokrojonego na kawałki
    400 g
    400 g mango, mrożonego, w kawałkach, uprzednio rozmrożonego
  • żelatyny w proszku
    2 ½ łyżeczki
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 13.3 kcal / 55.6 kJ
Białko 0.4 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 3.1 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...