
Urządzenia i Akcesoria
Żelka mango do tortów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
20 porcji
Składniki
-
mango, bardzo dojrzałego pokrojonego na kawałki400 g
-
żelatyny w proszku2 ½ łyżeczki
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego30 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
13.3 kcal /
55.6 kJ
Białko
0.4 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
3.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska