Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
400
g mango, bardzo dojrzałego, pokrojonego na kawałki
lub 400 g mango, mrożonego, w kawałkach, uprzednio rozmrożonego - 2 ½ łyżeczki żelatyny w proszku
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 55.6 kJ / 13.3 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 0.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krem limonkowy do tortów
55min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1h
Biszkopt kakaowy z olejem
4 Std.
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min
Krem Oreo® do tortów
14 Std.
Krem michałkowy biały
6 godz. 20 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10min