Żelka mango do tortów
TM6 TM5

Żelka mango do tortów

4.9 (15 ocen)

Składniki

  • 400 g mango, bardzo dojrzałego, pokrojonego na kawałki
    lub 400 g mango, mrożonego, w kawałkach, uprzednio rozmrożonego
  • 2 ½ łyżeczki żelatyny w proszku
  • 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
55.6 kJ / 13.3 kcal
Białko
0.4 g
Węglowodany
3.1 g
Tłuszcz
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0.3 g
Sód
0.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy