
Urządzenia i Akcesoria
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 porcji
Składniki
-
40 g orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)
-
120 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wariant)
-
30 g oleju
-
70 g prażynki do tortów
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
70 kcal /
292.9 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
6.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
30.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Krem Oreo® do tortów
14 godz.
Żelka mango do tortów
3 godz. 25 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 godz.
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 godz.
Frużelina malinowa
10 min
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min