Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
TM6 TM5

Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów

4.8 (28 ocen)

Składniki

  • 40 g orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)
  • 120 g mlecznej czekolady, pokrojonej na kawałki (patrz wariant)
  • 30 g oleju
  • 70 g prażynki do tortów

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
292.9 kJ / 70 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
6.8 g
Tłuszcz
4.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Błonnik
0.5 g
Sód
30.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy