Urządzenia i Akcesoria
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 porcji
Składniki
-
40 g orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)
-
120 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wariant)
-
30 g oleju
-
70 g prażynki do tortów
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
30.3 mg
Białko
1 g
Kalorie
292.9 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem Oreo® do tortów
14óra
Żelka mango do tortów
3óra 25p
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7óra
Tort z kremem Oreo® i czekoladowym dripem
14óra
Chrupka z białej czekolady do tortów
1óra 10p
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2óra 25p
Krem malinowy
30p
Żelka truskawkowa do tortów
3óra 45p
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72óra
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1óra
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35p
Krem pistacjowy do tortów
6óra 15p