Urządzenia i Akcesoria
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
20 porcji
Składniki
-
300 g czekolady deserowej, pokrojonej na kawałki300 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
150 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
160 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
300 g masła w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
14 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
1119.9 kJ /
267.7 kcal
Tłuszcz
23.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
11.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem limonkowy do tortów
55min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1h
Krem pistacjowy do tortów
6h 15min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72h
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72h
Frużelina malinowa
10min
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Biszkopt kakaowy z olejem
4h