
Urządzenia i Akcesoria
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
20 porcji
Składniki
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki300 g
-
mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki150 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu160 g
-
masła w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki300 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
267.7 kcal /
1119.9 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
11.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Sód
14 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska