Kamień do pizzy „Paul” sprawi, że każda Twoja pizza będzie idealna - chrupiąca od spodu i doskonale wypieczona. Przygotujesz także wyjątkowe podpłomyki, focaccie i inne wypieki, które smakować będą jak z tradycyjnego pieca opalanego węglem. Poznaj nasze przepisy z użyciem kamienia do pizzy „Paul”.
Pizza salami z serowym brzegiem
1 godz. 50 min
Wytrawne ślimaczki drożdżowe na patyku
1 godz. 50 min
Pizza margherita
2 godz. 10 min
Placek z cukinią
1 godz. 25 min
Pizza na mąkach pełnoziarnistych
1 godz. 30 min
Pizza Capricciosa
1 godz. 40 min
Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem
2 godz. 5 min
Focaccia z jabłkiem i cebulą
1 godz. 55 min
Focaccia z cebulą
2 godz. 20 min
Pizza pepperoni z pieczarkami
2 godz. 10 min
Podpłomyk cztery sery
55 min
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1 godz. 10 min
Chrupiący placek z rzodkiewkami i jajkiem (flammkuchen)
1 godz. 15 min
Podpłomyk z rabarbarem i gorgonzolą
1 godz.
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1 godz. 45 min
Pieczone pierogi ze szpinakiem
1 godz. 10 min
Calzone z mozzarellą i jajkiem
2 godz. 50 min
Minicalzone
2 godz. 5 min
Paluchy z boczkiem i cebulą
1 godz. 20 min
Pieczone pierożki z kapustą
2 godz. 30 min