
Urządzenia i Akcesoria
Podpłomyk cztery sery
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porcji
Składniki
-
oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy50 g
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
ząbki czosnku2
-
sera mozzarella pokrojonego na kawałki80 g
-
sera gorgonzola pokrojonego na kawałki70 g
-
sera ricotta80 g
-
wody120 g
-
mąki pszennej270 g
-
proszku do pieczenia1 łyżeczkę
-
soli1 łyżeczkę
-
mąka pszenna ilość do oprószenia blatu
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
386 kcal /
1618 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Wytrawne ślimaczki drożdżowe na patyku
1 godz. 50 min
Grissini - paluchy chlebowe
3 godz.
Mini focaccie
2 godz. 5 min
Ciasteczka z gorgonzolą
40 min
Focaccia serowa z pomidorami
45 min
Pastizzi z groszkiem
1 godz. 30 min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2 godz. 50 min
Pissaladière - francuska pizza
1 godz. 20 min
Podpłomyki w libańskim stylu
2 godz. 20 min
Placek nadziewany mozzarellą
1 godz. 5 min
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1 godz. 10 min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 min