DOBRZE UPIECZONE

20 Przepisów

Naczynie kamionkowe „Ben” jest bardzo wszechstronne. Przygotujesz w nim doskonałe dania mięsne czy warzywne, upieczesz focaccię lub ciasto, a na dodatek w łatwy sposób odgrzejesz wybraną potrawę. Poznaj nasze przepisy z użyciem naczynia „Ben”.

Ciasto z kruszonką

Ciasto z kruszonką

3 godz. 20 min

Mięsny kalafior z pieczonymi ziemniakami i sosem musztardowym

Mięsny kalafior z pieczonymi ziemniakami i sosem musztardowym

1 godz. 20 min

Pieczone pulpety i pikantne ziemniaki z papryką

Pieczone pulpety i pikantne ziemniaki z papryką

1 godz.

Focaccia z pomidorkami i oliwkami

Focaccia z pomidorkami i oliwkami

2 godz.

Cukinia faszerowana

Cukinia faszerowana

1 godz. 40 min

Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem

Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem

40 min

Warzywa faszerowane kurczakiem i ryżem z pietruszkową kruszonką

Warzywa faszerowane kurczakiem i ryżem z pietruszkową kruszonką

1 godz. 50 min

Nadziewane warzywa

Nadziewane warzywa

1 godz. 20 min

Pizza sycylijska

Pizza sycylijska

2 godz. 5 min

Focaccia z brokułami i anchois

Focaccia z brokułami i anchois

2 godz. 15 min

Focaccia z kiełbasą

Focaccia z kiełbasą

2 godz.

Chrupiąca focaccia

Chrupiąca focaccia

2 godz. 10 min

Śródziemnomorskie skrzydełka z ziołowo-pomarańczowym ryżem

Śródziemnomorskie skrzydełka z ziołowo-pomarańczowym ryżem

1 godz.

Udka pieczone z pomarańczami i ryż basmati z rodzynkami

Udka pieczone z pomarańczami i ryż basmati z rodzynkami

1 godz.

Szaszłyki wołowe z salsą pomidorową

Szaszłyki wołowe z salsą pomidorową

55 min

Pieczone kotleciki z brokułu i ryżu w otrębowej panierce

Pieczone kotleciki z brokułu i ryżu w otrębowej panierce

1 godz. 20 min

Chrupki z ciecierzycy

Chrupki z ciecierzycy

13 godz. 45 min

Granola

Granola

1 godz. 40 min

Pieczone brzoskwinie z bezą

Pieczone brzoskwinie z bezą

40 min

Mazurek czekoladowo-kajmakowy z orzechami

Mazurek czekoladowo-kajmakowy z orzechami

1 godz. 40 min