Naczynie kamionkowe „Ben” jest bardzo wszechstronne. Przygotujesz w nim doskonałe dania mięsne czy warzywne, upieczesz focaccię lub ciasto, a na dodatek w łatwy sposób odgrzejesz wybraną potrawę. Poznaj nasze przepisy z użyciem naczynia „Ben”.
Ciasto z kruszonką
3 godz. 20 min
Mięsny kalafior z pieczonymi ziemniakami i sosem musztardowym
1 godz. 20 min
Pieczone pulpety i pikantne ziemniaki z papryką
1 godz.
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2 godz.
Cukinia faszerowana
1 godz. 40 min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40 min
Warzywa faszerowane kurczakiem i ryżem z pietruszkową kruszonką
1 godz. 50 min
Nadziewane warzywa
1 godz. 20 min
Pizza sycylijska
2 godz. 5 min
Focaccia z brokułami i anchois
2 godz. 15 min
Focaccia z kiełbasą
2 godz.
Chrupiąca focaccia
2 godz. 10 min
Śródziemnomorskie skrzydełka z ziołowo-pomarańczowym ryżem
1 godz.
Udka pieczone z pomarańczami i ryż basmati z rodzynkami
1 godz.
Szaszłyki wołowe z salsą pomidorową
55 min
Pieczone kotleciki z brokułu i ryżu w otrębowej panierce
1 godz. 20 min
Chrupki z ciecierzycy
13 godz. 45 min
Granola
1 godz. 40 min
Pieczone brzoskwinie z bezą
40 min
Mazurek czekoladowo-kajmakowy z orzechami
1 godz. 40 min