
Urządzenia i Akcesoria
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia naczynia20 g
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki60 g
-
pieczarek dużych (ok. 16 szt.)500 g
-
ząbki czosnku2 - 3
-
liści szpinaku, mrożonych uprzednio rozmrożonych i odsączonych300 g
-
jogurtu typu greckiego60 g
-
tymianku, suszonego¼ łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
128 kcal /
536 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pasztet pieczarkowy
2 godz. 50 min
Bakłażanowe roladki z szynką parmeńską
50 min
Chleb faszerowany jajkami i fasolką z oliwkami
5 godz. 35 min
Roladki z ogórka
30 min
Sałatka z brokułu i awokado z siemieniem lnianym
45 min
Sałatka z fasolką szparagową i serem feta
1 godz.
Sałatka z białą fasolą i wędzonym łososiem
10 min
Pieczarki nadziewane
1 godz.
Placki szpinakowe z dipem serowo-paprykowym
40 min
Flan z ricottą, szpinakiem i pistacjami
30 min
Bataty faszerowane jajkiem z sałatką ze szpinaku
1 godz. 20 min
Sałatka z grejpfrutem i szparagami
30 min