Urządzenia i Akcesoria
Pieczone brzoskwinie z bezą
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
Pieczone brzoskwinie
-
4 brzoskwinie (patrz wariant)
-
50 g migdałów, blanszowanych50 g migdałów, ze skórką
-
25 g cukru
Beza szwajcarska
-
3 białka
-
140 g drobnego cukru
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bombardino
15 min
Cynamonowe śliwki (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
1 godz. 20 min
Deser biszkoptowy z budyniem i śmietaną (Zuccotto)
26 godz. 25 min
Migdałowo-miodowe ciasto z semoliny
1 godz.
Tarta dyniowa
3 godz. 15 min
Imbirowo-miodowe mini ciasta z mandarynką z Varomy
1 godz.
Słodka focaccia z jabłkami
1 godz. 45 min
Gruszki na parze, sos kardamonowo-czekoladowy
40 min
Jabłka z cydrowym sosem zabajone
40 min
Tarta tatin z warzywami korzeniowymi
2 godz. 10 min
Piersi z kurczaka w papilotach z winogronami
40 min
Karaibski gulasz i ryż gotowany na parze w kubeczkach
9 godz. 15 min