Urządzenia i Akcesoria
Pieczone brzoskwinie z bezą
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
Pieczone brzoskwinie
-
4 brzoskwinie (patrz wariant)
-
50 g migdałów, blanszowanych50 g migdałów, ze skórką
-
25 g cukru
Beza szwajcarska
-
3 białka
-
140 g drobnego cukru
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Millefeuille z kremem waniliowym
5 godz.
Cukinie z miętą
30 min
Przekładaniec cytrynowy
6 godz. 30 min
Pomarańczowy krem angielski
2 godz. 30 min
Wieprzowina w sosie pomarańczowym
1 godz.
Sorbet z papai
15 min
Chipsy z fioletowych ziemniaków z dipem pietruszkowym
2 godz.
Mini ciasta waniliowe z dżemem malinowym z Varomy
1 godz.
Imbirowo-miodowe mini ciasta z mandarynką z Varomy
1 godz.
Kawowe bezy z ganaszem
2 godz. 15 min
Gruszki na parze, sos kardamonowo-czekoladowy
40 min
Sos waniliowy
10 min