Urządzenia i Akcesoria
Pieczone brzoskwinie z bezą
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
Pieczone brzoskwinie
-
4 brzoskwinie (patrz wariant)
-
50 g migdałów, blanszowanych50 g migdałów, ze skórką
-
25 g cukru
Beza szwajcarska
-
3 białka
-
140 g drobnego cukru
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tort z truskawkami (TM5)
2 godz.
Trufle czekoladowe z sezamem
3 godz. 25 min
Słodkie bułeczki z nadzieniem z czarnego sezamu
1 godz. 30 min
Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)
1 godz. 50 min
Puszyste japońskie naleśniki z cukrem pudrem i owocami
50 min
Mini ciasta waniliowe z dżemem malinowym z Varomy
1 godz.
Torcik z bezą i truskawkami
2 godz.
Truskawki w mlecznej masie i czekoladzie
1 godz. 50 min
Zefir truskawkowy z bezami
15 min
Bezy klasyczne
3 godz. 15 min
Clafoutis (wiśnie w cieście)
1 godz.
Bezy cynamonowe z karmelizowanymi śliwkami
2 godz. 40 min