Urządzenia i Akcesoria
Pieczone brzoskwinie z bezą
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
Pieczone brzoskwinie
-
4 brzoskwinie (patrz wariant)
-
50 g migdałów, blanszowanych50 g migdałów, ze skórką
-
25 g cukru
Beza szwajcarska
-
3 białka
-
140 g drobnego cukru
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Francuskie ciastka canelés
14 godz. 30 min
Karmelowe toffi z migdałami i solą
1 godz. 45 min
Lody rabarbarowe
12 godz.
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1 godz. 40 min
Sorbet rabarbarowo-truskawkowy
10 min
Grecka bougatsa z kremem
4 godz. 45 min
Imbirowo-miodowe mini ciasta z mandarynką z Varomy
1 godz.
Sorbet melonowy
6 godz. 10 min
Bezy klasyczne
3 godz. 15 min
Biszkopty (bez cukru)
40 min
Drożdżówki Gibassier
2 godz. 10 min
Makaroniki z herbatą matcha
2 godz.