Znudziły Ci się sycące, rozgrzewające posiłki? Na szczęście wiosna jest już blisko! Nadszedł czas, aby Twoje dania nabrały lekkości i zawierały długo wyczekiwane wiosenne produkty. Zapoznaj się z naszymi pomysłami na sezonowe i szybkie przepisy.
Sałatka z rumienionymi szparagami
Zupa botwinka; Jajka sadzone na Varomie z ziemniakami i szparagami
Spaghetti à la carbonara ze szparagami
Wegetariańskie hot dogi ze szparagami
Zupa krem z zielonych szparagów
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
Łosoś ze szparagami i pietruszkowym purée
Rumienienie szparagów
Tagliatelle z zielonymi szparagami
Zupa krem ze szparagów
Makaron ze szparagami i zielonym groszkiem
Łosoś z cytrynowym sosem holenderskim, szparagami i ryżem
Zupa botwinka
Zupa botwinka; Jajka sadzone na Varomie z ziemniakami i szparagami
Tarta z botwinką i serem feta
Placki warzywne z botwinką
Pilaw z botwinką i souvlaki wieprzowe na patyku
Smoothie z botwinki
Chłodnik z botwinki
Smoothie bowl z botwiną i sokiem pomarańczowym
Chłodnik litewski
Zupa z rzodkiewkami i jajkami w koszulkach
Carpaccio z buraka z serem buratta (z osłoną noża miksującego 2.0)
Sałatka z buraków z pomarańczowym winegretem
Rabarbarowe ślimaczki
Drożdżówki z ricottą i rabarbarem
Orkiszowa galette z rabarbarem
Trifle z rabarbarem
Tarta z rabarbarem i bezą
Rabarbar pod kruszonką
Sernik z rabarbarem
Kompot z rabarbaru
Clafoutis z rabarbarem
Brioszka z dżemem rabarbarowym
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
Sorbet rabarbarowo-truskawkowy