Naczynie kamionkowe „Anna” to klasyczna okrągła forma, w której upieczesz tradycyjne ciasta i zapiekanki oraz słodkie i wytrawne potrawy. Doskonale prezentuje się także na stole. Poznaj nasze przepisy z użyciem naczynia „Anna”.
Tarta serowa z cydrem
1 godz.
Ciasto z groszkami czekoladowymi i orzechami
1 godz. 30 min
Bułeczki drożdżowe z groszkami czekolady i piankami marshmallow
2 godz. 30 min
Kruche ciasto z wiśniami
1 godz. 20 min
Zapiekanka z szynką i brokułem
1 godz. 10 min
Pomidorowy chlebek do odrywania
1 godz. 50 min
Burger XXL
1 godz. 55 min
Rabarbarowe ślimaczki
2 godz.
Zapiekanka jaglana z kurczakiem i marchewką
1 godz.
Tarta z nadzieniem żurkowo-jajecznym
1 godz. 45 min
Kurczak w sosie pomidorowo-paprykowym z kuskusem z fetą i cukinią
55 min
Focaccia serowa z pomidorami
45 min
Rabarbar pod kruszonką
55 min
Mizza (pizza na mięsnym spodzie)
1 godz. 55 min
Krewetki zapiekane w sosie śmietanowym
45 min
Quiche z kurczakiem, pomidorami i bazylią
1 godz. 15 min
Pie z kiszoną kapustą i mięsem
3 godz. 10 min
Ciasto z jabłkami (apple pie)
1 godz. 10 min
Pizza z makaronu spaghetti
1 godz. 10 min
Zapiekane muszle makaronowe z wieprzowiną i szpinakiem
2 godz. 40 min