Rabarbar pod kruszonką
TM5 TM6

Rabarbar pod kruszonką

4.8 (122 oceny)

Składniki

  • 150 - 180 g brązowego cukru
  • skórka z cytryny, ekologiczna, bez białych błonek
  • 500 g rabarbaru, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
  • 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)
  • 100 g płatków owsianych
  • 100 g mąki pszennej
  • 100 g masła, pokrojonego na kawałki

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1551.9 kJ / 370.7 kcal
Białko
4.2 g
Węglowodany
57.8 g
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
4.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie