
Urządzenia i Akcesoria
Rabarbar pod kruszonką
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porcji
Składniki
-
brązowego cukru150 - 180 g
-
skórka z cytryny ekologiczna, bez białych błonek
-
rabarbaru pokrojonego na 2-3 cm kawałki500 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)15 g
-
płatków owsianych100 g
-
mąki pszennej100 g
-
masła pokrojonego na kawałki100 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
370.7 kcal /
1551.9 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
57.8 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Czereśniowa galette
1 godz. 25 min
Szybkie ciasto ze śliwkami
1 godz. 10 min
Galette z borówkami
1 godz. 25 min
Eton Mess z rabarbarem
2 godz. 5 min
Ciasto z gruszkami i kruszonką
2 godz. 10 min
Jabłka pod kruszonką
55 min
Sałatka z bobu i pomidorków z cytrynowym winegretem
30 min
Mus rabarbarowy
55 min
Orkiszowa galette z rabarbarem
3 godz. 10 min
Tarta z rabarbarem i bezą
2 godz. 20 min
Tarta z botwinką i serem feta
1 godz. 45 min
Rabarbarowe ślimaczki
2 godz.