Z jakiego trybu lub funkcji chcesz dziś skorzystać? Odkryj i pokochaj takie techniki kulinarne jak: sous-vide, wolne gotowanie, fermentowanie i wiele innych. Czytaj dalej, aby dowiedzieć się więcej o trybach i funkcjach.
Ta książka to zaproszenie do odkrycia trybów oferowanych przez urządzenie Thermomix® TM6. Dzięki niej dowiesz się, jak łatwo korzystać z technik kulinarnych takich jak Sous-vide, Karmelizowanie czy Fermentowanie. Poznasz nowe sposoby przygotowywania różnorodnych posiłków o bogatym smaku i konsystencji: karmel do lodów, idealne sosy oraz doskonale zrumienione mięso do gulaszu… możliwości są nieograniczone.
Sałatka z kaczką (sous-vide, z osłoną noża miksującego) i sosem borówkowym
Wołowina (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z frytkami z batatów i sosem majonezowym
Dorsz (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z purée ziemniaczanym
Filety z indyka (sous-vide, z osłoną noża miksującego) w cytrusowej marynacie