Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
5 porcji
Składniki
-
400 g ryżu brązowego, długoziarnistego o czasie gotowania 30 min
-
875 g wody
-
¾ - 1 łyżeczka soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
378.6 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
626.6 kJ /
293.2 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
61.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 450 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 500 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 400 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 250 g ryżu parboiled
35 min