Urządzenia i Akcesoria
Filety z indyka (sous-vide, z osłoną noża miksującego) w cytrusowej marynacie
Składniki
-
1 cytryna ekologiczna
-
1 pomarańcza ekologiczna
-
400 g filetów z piersi indyka, bez skóry i kości (2 szt.)
-
40 g oliwy z oliwek
-
10 g soli gruboziarnistej
-
1 gałązka rozmarynu, świeżego tylko liście
-
1 gałązka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
1400 - 1500 g wody (patrz wskazówka)
-
30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polędwica à la Wellington
2h 10min
Wolno gotowana wołowina w sosie whisky z ziemniakami (z osłoną noża miksującego)
2h 50min
Wołowina po burgundzku z kopytkami dyniowymi (z osłoną noża miksującego)
8h 20min
Dorsz (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z purée ziemniaczanym
1h 50min
Wolno gotowany kurczak w cytrynowym sosie śmietanowym (z osłoną noża miksującego)
1h 50min
Filety z pstrąga (sous-vide, z osłoną noża miksującego), pieczone warzywa i purée fasolowe
1h 30min
Filety z dorsza z masłem cytrusowym; Muffinki z czekoladą
1h
Polędwica wołowa w papilotach ze szpinakiem
45min
Piersi z kaczki w sosie pomarańczowo-imbirowym z purée ziemniaczanym i fasolką szparagową
1h
Policzki wieprzowe (sous-vide) w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
8h 45min
Cielęcina (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z chipsami z jabłek i ziemniaków
5h 10min
Polędwica wieprzowa w sosie z czerwonego wina z warzywami
45min