
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 400 g kaszy bulgur
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji
Składniki
-
400 g kaszy bulgur (patrz wskazówka)
-
875 g wody
-
1 ½ łyżki oleju
-
¾ - 1 płaska łyżeczka soli
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
195.8 kcal /
819.5 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
39.3 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
270.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g ryżu jaśminowego
35 min
Gotowanie 500 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 400 g ryżu jaśminowego
35 min
Gotowanie 300 g ryżu parboiled
35 min