Gotowanie 400 g kaszy bulgur

Gotowanie 400 g kaszy bulgur

5.0 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji

Składniki

  • 400 g kaszy bulgur (patrz wskazówka)
  • 875 g wody
  • 1 ½ łyżki oleju
  • ¾ - 1 płaska łyżeczka soli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 270.4 mg
Białko 5.1 g
Kalorie 819.5 kJ / 195.8 kcal
Tłuszcz 1.7 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 39.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...