
Urządzenia i Akcesoria
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
8 porcji
Składniki
-
1000 g pełnotłustego mleka
-
120 g jogurtu naturalnego
-
100 g śmietany, min. 30% tłuszczu (opcjonalnie), aby jogurt był bardziej kremowy
-
50 g mleka w proszku (opcjonalnie), aby jogurt był bardziej gęsty
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
157.1 kcal /
657.9 kJ
Białko
6.9 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
9.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
92.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Masa marcepanowa
1 godz. 5 min
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt grecki
12 godz. 15 min
Jogurt z mleka koziego
13 godz. 15 min
Jogurt waniliowy
12 godz. 20 min
Gęsty budyń – 1100 g
15 min
Gęsty budyń – 600 g
15 min
Cukier waniliowy
72 godz.
Jogurt naturalny
11 godz. 10 min
Twaróg śmietankowy
3 godz.
Jogurt naturalny na Varomie
12 godz.
Pitny jogurt stracciatella w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min