Urządzenia i Akcesoria
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
8 porcji
Składniki
-
1000 g pełnotłustego mleka
-
120 g jogurtu naturalnego
-
100 g śmietany, min. 30% tłuszczu (opcjonalnie), aby jogurt był bardziej kremowy
-
50 g mleka w proszku (opcjonalnie), aby jogurt był bardziej gęsty
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
92.4 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
657.9 kJ /
157.1 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Obieranie migdałów (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 Min
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 Std. 10 Min
Jogurt grecki
12 Std. 15 Min
Jogurt z mleka koziego
13 Std. 15 Min
Jogurt waniliowy
12 Std. 20 Min
Gęsty budyń – 1100 g
15 Min
Gęsty budyń – 600 g
15 Min
Jogurt naturalny
11 Std. 10 Min
Domowa ricotta
1 Std. 15 Min
Masło klarowane
15 Min
Jogurt naturalny na Varomie
12 Std.
Pitny jogurt stracciatella w naczyniu miksującym
12 Std. 10 Min