Z okazji jubileuszu dwudziestolecia urządzenia Thermomix® w Polsce przedstawiciele handlowi podzielili się swoimi ulubionymi przepisami. Z przepisów nadesłanych na konkurs „20 przepisów na 20 lat” wybraliśmy 20 i z radością oddajemy je w Państwa ręce.
Baton energetyczny Grzegorza Jasińskiego
2 godz. 40 min
Chlebki duńskie Bożeny Małek
1 godz. 40 min
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12 godz. 30 min
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45 min
Zielony koktajl z jarmużem i ananasem Moniki Rachwał
10 min
Tarta podhalańska - trzy sery Dominiki Zięder
1 godz. 30 min
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
25 min
Zupa kminkowa Bogdana Kwarciaka
25 min
Upiększająca zupa krem z batatów Laury Drost
35 min
Zupa tajska z pastą curry Edyty Cygan
1 godz. 5 min
Pulpety, o rety! Beaty Dobroszek-Trzebskiej
1 godz. 10 min
Ziołowy kurczak Aleksandry Miotk
1 godz. 10 min
Farfalle z tagliatelle z cukinii w sosie z mascarpone Laury Drost
50 min
Pierogi z kaszą jaglaną Mieczysławy Matkiewicz
1 godz. 45 min
Pomarańczowe krewetki na obłoczkach z ricotty Eweliny Kurowskiej
1 godz. 30 min
Brownie z malinami Justyny Bernaciak
1 godz. 10 min
Miodownik-Stefanka Sławomira Zabawy
4 godz.
Makowiec japoński Sławomira Zabawy
2 godz. 30 min
Torcik matcha Julity Zarosińskiej
5 godz.
Drink Cosmopolitan Anety Maciejczak
10 min