
Urządzenia i Akcesoria
Brownie z malinami Justyny Bernaciak
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 porcji
Składniki
-
masło do natłuszczenia tortownicy
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki200 g
-
masła pokrojonego na kawałki200 g
-
jajka4
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego200 g
-
mąki pszennej200 g
-
proszku do pieczenia¼ łyżeczki
-
soli¼ łyżeczki
-
maliny, świeże do dekoracji (130-150 g)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
363.7 kcal /
1521.8 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
22.1 g
Węglowodany
36.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Sód
86.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX
20 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sernikobrownie z malinami
6 godz. 40 min
Ciasto marchewkowe
2 godz. 15 min
Brownie z pistacjami
1 godz. 45 min
Brownie z gruszkami
1 godz. 15 min
Czekoladowe kąski z orzechami
1 godz.
Brownie z krówkami
50 min
Tarta z jagodami, kremem śmietankowym i migdałami
2 godz. 50 min
Muffinki z malinami i białą czekoladą
45 min
Bananowe brownie
40 min
Malinowy cobbler
1 godz. 15 min
Ciasto bananowe z czekoladą
1 godz. 35 min
Ciasto muffinowe z truskawkami i migdałową kruszonką
1 godz.