Brownie z malinami Justyny Bernaciak

Brownie z malinami Justyny Bernaciak

4.2 670 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 porcji

Składniki

  • masło do natłuszczenia tortownicy
  • 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
  • 200 g masła pokrojonego na kawałki
  • 4 jajka
  • 200 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 200 g mąki pszennej
  • ¼ łyżeczki proszku do pieczenia
  • ¼ łyżeczki soli
  • maliny, świeże do dekoracji (130-150 g)

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 363.7 kcal / 1521.8 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 22.1 g
Węglowodany 36.9 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 13.1 g
Sód 86.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...