
Urządzenia i Akcesoria
Brownie z malinami Justyny Bernaciak
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 porcji
Składniki
-
masło do natłuszczenia tortownicy
-
200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
-
200 g masła pokrojonego na kawałki
-
4 jajka
-
200 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
200 g mąki pszennej
-
¼ łyżeczki proszku do pieczenia
-
¼ łyżeczki soli
-
maliny, świeże do dekoracji (130-150 g)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
363.7 kcal /
1521.8 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
22.1 g
Węglowodany
36.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Sód
86.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX
20 Przepisów
Polska
Polska