Brownie z malinami Justyny Bernaciak
TM6 TM5

Brownie z malinami Justyny Bernaciak

4.2 (571 ocen)

Składniki

  • masło, do natłuszczenia tortownicy
  • 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao, pokrojonej na kawałki
  • 200 g masła, pokrojonego na kawałki
  • 4 jajka
  • 200 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 200 g mąki pszennej
  • ¼ łyżeczki proszku do pieczenia
  • ¼ łyżeczki soli
  • maliny, świeże, do dekoracji (130-150 g)

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1521.8 kJ / 363.7 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
36.9 g
Tłuszcz
22.1 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Błonnik
2.3 g
Sód
86.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy