
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
ziaren słonecznika50 g
-
oleju z pestek winogron80 g
-
miodu wielokwiatowego25 g
-
octu balsamicznego60 g
-
dżemu z czarnej porzeczki150 g
-
soli½ łyżeczki
-
mieszanki młodych sałat250 - 300 g
-
melona miodowego pokrojonego w 1 cm kostkę300 g
-
sera typu feta pokrojonego w 1 cm kostkę150 g
-
amarantusa, ekspandowanego2 łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
461 kcal /
1930 kJ
Białko
11.5 g
Tłuszcz
31.8 g
Węglowodany
33.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
434 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX
20 Przepisów
Polska
Polska