
Urządzenia i Akcesoria
Chlebki duńskie Bożeny Małek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 porcji
Składniki
-
140 g ziaren słonecznika
-
160 g siemienia lnianego
-
140 g ziaren sezamu, białego
-
220 g mąki kukurydzianej
-
1 ½ łyżeczki soli
-
110 g oleju rzepakowego lub słonecznikowego
-
500 g wody wrzącej
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
530.9 kcal /
2221.4 kJ
Białko
12.8 g
Tłuszcz
41.3 g
Węglowodany
33.7 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
449.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX
20 Przepisów
Polska
Polska