
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g d'eau minérale
- 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 500 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 5 c. à soupe bombées de noix de coco râpée
- 70 g de cassonade
- 200 g de lait de coco et 2 c. à soupe
- 1 œuf
- 10 g de sel
- beurre pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2226 kcal / 9397 kJ
- Białko
- 83 g
- Tłuszcz
- 85 g
- Węglowodany
- 420 g